White ponovno demantirao meč protiv Diaza i objasnio zašto je otpao stadion u Dublinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 10:39h Autor:

Conor McGregor (Twitter)

Predsjednik UFC-a je još jednom ponovio da UFC nikada nije niti diskutirao o trećem meču Conora McGregora i Natea Diaza. Za njega, prema posljednjim riječima, dolazi u obzir samo jedan dvoboj – onaj protiv Tonyja Fergusona u Las Vegasu!

U razgovoru za “Pardon My Take” podcast, šef UFC-a je ponovno upitan o tome kada će se vratiti njegova najveća zvijezda. I dok MMA svijet špekulira o tome s kim i kada će se boriti UFC prvak u lakoj kategoriji, on šuti i uživa u privatnom životu nakon što je zaradio 100 milijuna dolara u boksačkom dvoboju s Floydom Mayweatherom. Očito je kako mu se nikamo ne žuri što se ne bi moglo reći za UFC čije PPV brojke u 2017. odaju stanje “biznisa blizu urušavanja”…

“O trećem meču protiv Diaza nije bilo niti razgovarano. To je prava istina. Sve ostalo su gluposti. Nikada, ali nikada nismo niti pregovarali oko trećeg dvoboja s Diazom”, izjavio je predsjednik elitne promocije te je dodao:

“I Croke Parke zvuči dobro, ali prema mom predviđanju Conor će se boriti protiv Tonyja Fergusona u Las Vegasu. Da, želimo doći u Croke Parke, ali… Razlog zbog kojeg nismo tamo održali priredbi jer je nemoguće iz tehničkih razloga. Postoje neki propisi kada morate izaći sa stadiona i postoje neka ograničenja glede buke.”

Objasnio je razloge zašto UFC u skoroj budućnosti ne može organizirati McGregorov meč na stadionu u Dublinu.

Ovaj Whiteova izjava na tragu je onoga što je predsjednik UFC-a izjavio na press konferenciji nakon UFC-a 216. No, analitičari smatraju da se radi tek o pritisku na Natea Diaza koji traži previše novca za treći meč protiv McGregora. I dok bi dvoboj McGregor vs. Ferguson sigurno donio značajnu prodaju PPV-a, meč koji bi probio sve rekorde gledanosti je onaj između Conora i Natea. U godini kada se UFC muči probiti granicu od 200 tisuća PPV-a, brojka od 2 milijuna, koliko se procjenjuje da bi donio “rubber” dvoboj protiv Diaza, bi svakako bila značajna financijska injekcija u pomalo posrnuli UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI