Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White "poludio": Ovo je najgluplji potez u povijesti naše produkcije! | Fight Site

White "poludio": Ovo je najgluplji potez u povijesti naše produkcije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2014 11:35h Autor:

Dana White

Dana White često zna izgubiti živce i raspaliti po borcima, trenerima, suradnicima, drugim promocijama… Ako misli da je u pravu, neće birati riječi i paziti što govori. Nakon UFC-a 175 "živce su mu digli" ljudi iz produkcije, točnije netko od tehničara u kolima koji su dijelili upute popularnom UFC komentatoru Joeu Roganu.

Problem je nastao nakon ekspresnog dvoboja Ronde Rousey i Alexis Davis kada je Rogan ušao u kavez kako bi obavio svoj standardni intervju. Netko iz reportažnih kola mu je navodno javio da pita prvakinju je li se spremna boriti ponovno za manje od mjesec dana s obzirom na  ozljedu Josea Alda koji je trebao ući u ring s Chadom Mendesom na UFC-u 176.

Ronda je ostala vidljivo zatečena te nije znala što bi odgovorila u trenutku kada je praktičti dovedena pred gotov čin.

"Rekli su mi da te pitam hoćeš li se boriti 2. kolovoza", upitao je Rogan.

"Već sam dogovorila operaciju koljenja. Razgovarat ću s trenerima i vidjet ću što kažu. Ako je njima OK, onda je i meni", poručila je Ronda.

U kavezu je bio i vidno uzrujani Dana White koji je kasnije i komentirao čudnu situaciju. Ljut dakako nije bio na Rogana, nego na ljude iz kola…

"Nisam bio ljut na Joea. Ljut sam na ljude u kolima koji su ga instruirali da je pita hoće li se ponovno boriti. To nije istina, to je netko izmislio tamo iza. Ovo je najidiotskiji potez u povijesti naše produkcije. Rekao sam im da je to glupost i ne znam od kuda im tako nešto. Nitko im ništa slično nije rekao", zaključio je White ne otkrivši hoće li biti sankcija za neposlušne radnike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI