White: Pettis bi mogao biti nova velika zvijezda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2014 09:36h Autor:

Anthony Pettis

Nakon što je Georges St-Pierre otišao u mirovinu i u trenucima kad je Anderson Silva zbog ozljede van pogona u UFC-u traže novu PPV zvijezdu. Dana White se nada da bi to mogao biti Anthony Pettis.

Trenutni prvak u lakoj kategoriji oduševljava čelne ljude UFC-a koji vjeruju da bi mogao postati nova prava zvijezda koja će privlačiti gledatelje. Nakon što je u borbi protiv Bensona Hendersona osvojio naslov WEC prvaka u lakoj kategoriji Pettis je prešao u UFC. Premijerni nastup nije bio kakav je očekivao, ali nakon toga je krenuo pobjednički niz koji mu je donio borbu za naslov. Pettis je ponovo bio uspješniji od Hendersona.

"Pettis je nevjerojatno talentiran borac. Volim njegov stav. Volim sve kod tog momka i stvarno je čast gledati njegove borbe. Svladao je Hendersona u prvoj rundi, a do tad su sve Hendersonove borbe odlazile do odluke sudaca.", rekao je Dana White.

Pettis je trebao braniti naslov prvaka u prosincu prošle godine, ali ga je u tome spriječila ozljeda koljena. U oktogon bi se trebao vratiti krajem ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI