White: Penn bi u slučaju poraza mogao u mirovinu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2014 10:37h Autor:

B.J. Penn

Ovog će se vikenda održati The Ultimate Fighter 19 Finale koji predvode dva stara znanca Frankie Edgar i B.J. Penn. Za jednog bi veteran ova mogao biti i oproštaj od UFC-a.

B.J. Penn je bio UFC-ov prvak u dvije težinske kategorije. Imao je u svom vlasništvu pojas namijenjena prvaku u lakoj i velter kategoriji te je trenutno na omjeru od 16 pobjeda, 9 poraza dok su dvije njegove borbe završile bez pobjednika. S Edgarom se borio dva puta i oba je meča izgubio. Treći njihov dvoboj donosi mu priliku da barem malo ublaži rane koje mu je u prošlosti nanio stari rival, ali i da zadrži mogućnost ostanka u UFC-u.

Naime, Dana White uoči njihovog obračuna najavio je da će nakon meča imati razgovor s Pennom.

"Moguće je da je ovo Pennova posljednja borba. Ako pobjedi vidjet ćemo što ćemo dalje, ali ako izgubi natjerat ću ga u mirovinu."

B.J. Penn je posljednju borbu imao u prosincu 2012., kad je izgubio od Roryja MacDonalda i zapravo je rijetko u oktogonu te je već ranije najavljivao mogućnost oproštaja od borbi. Vjerojatno će u slučaju poraza i sam donijeti takvu odluku pa bi samim tim i Whiteu olakšao posao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI