White ozbiljan oko ulaska u boks, krenuo u sastanke sa svima osim s dvojicom: Oni mi ne trebaju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2017 18:45h Autor:

Dana White

Dana White se nije šalio kad je rekao da Zuffa ozbiljno kreće u promotorski posao unutar boksa, a sada su povukli i prve ozbiljne poteze, odnosno dogovorili su sastanke sa svim vodećim svjetskim promotorima. Zapravo ne sa svima, dvojica Dani Whiteu jednostavno ne trebaju.

Zuffa Boxing je službeno ustanovljen već prije nekog vremena i to s ozbiljnim planovima. Kompanija koja je posljednjih godina drmala samo UFC-om namjerava igrati ozbiljnu ulogu na boksačkoj sceni. Tako je Dana White, uz podršku vlasnika promocije iz WMA-IMG korporacije, krenuo u pregovore s poznatim promotorima o budućoj suradnji. I naći se se sa svima, osim s dvije poznate “njuške”.

“Neće biti Aruma i neće biti Da La Kukavice, oni mi ne trebaju. Međusobno se mrze, a zapravo su toliko slični. Oni su zapravo čiste kopije jedan drugog”, rekao je White, koji je s Arumom već godinama na ratnoj nozi, dok su nesuglasice s De La Hoyom krenule tijekom dogovaranja meča McGregora i Mayweathera.

Onda je rekao nešto više o svojim planovima i što se može očekivati od Zuffe unutar boksa. Vjerojatno će morati krenuti praktički “od nule”, s manje poznatim boksačima, budući da su sve zvijezde već našle svoje mjesto kod velikih igrača. Ili možda ipak ne?

“Trenutno imam dva različita plana, plan A i plan B. I nisam siguran koji ćemo na kraju iskoristiti. No, sjesti ću i razgovarati sa svima u industriji. Svi oni žele razgovarati, već su se izrazili po tom pitanju. Također, borci žele izaći i razgovarati. Tako da ću prvi mjesec iduće godine posvetiti upravo tome. Mislim kako je ovo pravo vrijeme za krenuti u boksački posao. Mogu li to raditi? Ne znam? Hoću li biti uspješan u tome? Također, ne znam. No, mislim da imam jako dobro viđenje kako napraviti da sve radi kako treba. I zbog toga ću pokušati”,

White do kraja godine ima puno posla oko preostala dva PPV eventa, dok se čini kako će one u siječnju prepustiti ljudima od povjerenja, s ciljem da si stvori dobru bazu za ulazak u boks.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI