White: Ovo je bila Jonesova posljednja šansa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2015 09:36h Autor:

Jon Jones

Jon Jones više nije u milosti UFC-a – to je bilo jasno već u srijedu kada su mu čelnici promocije oduzeli pojas i suspendirali ga zbog novog skandala. Nastavak je uslijedio dan kasnije. Javnosti se, naime, obratio Dana White te je ustvrdio "kako je ovo bila posljednja Jonesova šansa koju je uprskao".

Prema Whiteu, ovaj posljednji incident je bio samo kulminacija mnogih skandala u kojima je donedavni prvak sudjelovao…

"Mnogi znaju… Jonu smo dali mnogo šansi. Ovo je bila njegova posljednja šansa. Sada treba riješavati stvari koje nemaju veze s oktogonom, a za kasnije ćemo vidjeti", poručio je White govoreći na ESPN-ovom SportsNation-u.

O budućnosti nije htio previše govoriti niti špekulirati…

"Očigledno, on je jedna od naših najvećih zvijezda. Bio je na putu postati jedan od najvećih boraca u povijesti, ali sada se mora baviti pravnim problemima u kojima se našao. Suspendirali smo ga, oduzeli smo mu titulu, mora riješiti neke stvari van sporta. Tek tada ćemo odlučiti kada će se vratiti", zaključio je White.

Prevedeno, UFC se u ovom trenutku želio distancirati od lošeg publiciteta koji bi mu prvak i njegovo suđenje donosili. No, ukoliko ishod pravnog procesa bude pozitivan, UFC je ipak spreman vratiti Jonesa u oktogon. Kada? E to je već drugo pitanje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI