White oštro Romeru: Voli Isusa koliko hoćeš, ali ne javno!

UFC 02.07.2015 10:12h Autor:

Screenshot

Na UFC Fight Night 70 priredbi Kubanac Yoel Romero je stigao do najveće pobjede u karijeri. Nakon što je nokaturao bivšeg prvaka Lyota Machidu, Romero je u ekstrazi malo pretjerao. Uhvatio je mikrofon i počeo propovijedati Amerikancima o vjeri i Isusu.

"Probudi se Amerika. Vratite se Isusu, ne zaboravite Isusa", rekao je zasigurno Kubanac, a neki su toj izjavi dodali i svoju interpretaciju s obzirom na nešto slabiji Romerov engleski jezik te su ustvrdili i da je među ostalim rekao:

"Vratite se Isusu, ali ne gay Isusu ljudi."

Te izjave očekivano nisu dobro legle njegovom šefu Dani Whiteu koji mu je poručio "da voli Isusa koliko hoće, ali da to ne radi javno". Poruka je jasna…

"U trenutku kada je stigao do najveće pobjede u karijeri Amerika sigurno ne želi slušati o Isusu. Zadržite te stvari kod kuće: vjeru, politiku, Isusa i sve to… Kada vas intervjuiraju nakon meče, žele slušati o borbi. Sjajno je to što on voli Isusa, neka ga voli koliko hoće. Samo ne javno. Pričaj o borbi. Ljudi ne žele da im se propovijeda", zaključuje čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI