White otkrio tko dolazi u obzir kao idući Khabibov protivnik: “O revanšu protiv Conora niti ne razmišljamo sada!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2018 17:33h Autor:

Dana White i Khabib Nurmagomedov

UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov i dalje odrađuje svoju “pobjedničku turneju” nakon meča protiv Conora McGregora. Planirati idući nastup u Octagonu za njega jest problem s obzirom na to da tek treba riješiti probleme s Komisijom u Nevadi.

Khabib iznenadio javnost: “Mogu oprostiti McGregoru i naše pomirenje je moguće…”

No, unatoč tome Rus ponavlja da bi volio odmjeriti snage sa slavnim boksačem Floydom Mayweatherom u boksačkom meču. To se nikako ne sviđa UFC-u koji je takvu mogućnost odbacio. Ipak, na koncu…ukoliko Nurmagomedov odluči zaista boksate, UFC će imati velikih problema u tome ga i spriječiti.

Koji su onda UFC-ovi planovi? Što oni planiraju kada je njihov prvaku lakoj kategoriji u pitanju?

“Pogledajte meč između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Taj je dvoboj srušio sve rekorde, bial je to nevjerojatna borba u kojoj je na koncu Khabib slavio. To ga je dovelo u situaciji da se potencijalno može boriti protiv Tonyja Fergusona ili Dustina Poiriera. Tu je naravno i Conor McGregor. Kao što sam već rekao, u svakoj diviziji imamo toliko zanimljivih priča na kraju ove godine, koje će se do kraja odigrati tek u idućoj”, izjavio je White za ESPN.

Je li na meniju revanš protiv “Notoriousa”?

“Nisam siguran da je revanš između Khabiba i Conora odmah moguć jer moram rješavati probleme s Komisijom u Nevadi. To je na rasporedu u prosincu, pa prije toga ne možemo ništa znati. Tako da u ovom trenutku uopće niti ne razmišljam o tome. Razmišljamo naravno o budućnosti, ali u ovom trenutku, baš sada, to nije vrijedno razmišljanja. Moramo prvo riješiti problem s Komisijom”, jasan je čelnik UFC-a.

Zanimljivo, Rus u isto vrijeme šalje pomirljive poruke prema Ircu. U recentnoj izjavi koju je dao u Moskvi, “Orao” tvrdi da je pomirenje s velikim neprijateljem moguće.

“Tko smo mi da ne možemo oprostiti jedan drugome, ako nam Svevišnji redovito oprašta naše grijehe?”, pita se Dagestanac.

Уже завтра я выйду на сцену «Олимпийского», чтобы принять участие в Synergy Global Forum. С большим удовольствием принял приглашение организаторов. Однако, помимо выступления мне предстоит презентовать свою автобиографию “KHABIBTIME”. Мы работали над книгой 2 года. Тогда, в начале, мы даже и не придавали написанию книги большого значения, занимаясь этим в качестве увлечения. Мы просто вспоминали и фиксировали. Постепенно всё пришло к тому, что уже завтра мы презентуем книгу стране и миру. Приглашаю вас, друзья, на эту встречу! #KhabibTime #sgf2018 @synergyuniversity @z_kurbanov

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI