White otkrio sudbinu TUF-a: “Imamo i drugog kvalitetnog sadržaja”

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2018 08:41h Autor:

Stipe vs. DC (TUF)

Već 13 godina UFC emitira svoj reality show The Ultimate Fighter. Najprije na Spike TV-u, a zatim i na FOX Sports 1 kanalu. No, potpisom novog ugovora s ESPN-om, čini se da je stigao kraj šou koji je i gurnuo prema naprijed čitav Ultimate Fighting Championship (UFC).

“Ne znamo još. Možda je sljedeća sezona TUF-a ujedno i posljednja. Ne znamo. Možda će biti zadnja. 13 godina je prošlo od prvog TUF-a, pa to je nevjerojatno”, potvrdio je za MMAJunkie predsjednik UFC-a špekulacije koje kolaju već neko vrijeme, a prema kojim više nećemo gledati nekoć popularni reality show koji se posljednjih godina muči s gledanošću.

S obzirom na ogromnu količinu drugog sadržaja koji UFC trenutačno producira, White ne vjeruje da će prestanak emitiranja TUF-a biti problem.

“Godišnje produciramo 42 eventa. Imamo još originalnog sadržaja osim toga. Tako da će sve zajedno to biti i više nego fenomenalno. Sada smo dio ESPN-a. Svatko tko ne vjeruje da je ovo naša velika pobjeda, može začepiti. Ako ne vjerujete da je ovo veliko slavlje UFC-a, onda prestanite pratiti ovaj sport”, poručuje im White i zaključuje:

“Fight Pass će biti odredište gdje ćete imati čitavu knjižnicu borbi i gdje ćete moći pogledati koji god meč želite. Tu će biti i drugi sadržaj. To će ostati isto. A ESPN dogovor je samo za SAD, a Fight Pass je za ostatak svijeta.”

Trenutačno se emitira 27. sezona TUF-a u kojoj uloge trenera imaju Stipe Miočić i Daniel Cormier. Prema Whiteovim riječima 28. sezona koja slijedi na jesen bi trebala biti i posljednja.

UFC je prvi The Ultimate Fighter emitirao 2005. godine i vjeruje se da je upravo taj šou zaslužan za strelovit uspon branda i čitavog sporta tih godina. No, kako su sezone odmicale, tako je bilo sve manje i manje interesa za ovaj format.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI