White otkrio pa objasnio zašto su braća Fertitta odbila skoro pa milijardu dolara bogatiju ponudu za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2017 10:47h Autor:

Lorenzo Fertitta, Dana White & Frank Fertitta

Poznato je kako ponuda WME-IMG agencije nije bila jedina u doba kada se se približavala finalizacija prodaje UFC-a, a sada je Dana White otkrio kako su dva igrača uključena u ovu priču imala unosnije ponude, no braća Frank i Lorenzo Fertitta su se na obje samo zahvalili.

Podsjetimo, prodaja UFC-a procjenjuje na otprilike 4.2 milijarde, a najveći ponuđeni iznos dosegao je čak 5 milijardi dolara.

Nešto više o tome, predsjednik UFC-a objasnio je u velikom intervjuu s Megan Olivi.

“Bit ću iskren s vama, kada smo radili na prodaji postojale su dvije grupe koje su nudile više novca od Arija (Emanuela), a jedna je nudila 5 milijardi dolara. Za neke ljude vjerujem da donose vrijednost. Jedna od milijun stvari koje poštujem kod braće Fertitta je ta da nisu htjeli pustiti sve ovo samo radi novca. Htjeli su se uvjeriti da će ovo otići u ruke nekoga tko zapravo sve može dovesti na sljedeći nivo”, izjavio je White pa se onda osvrnuo na Emanuela.

“Ari je jedan od onih tipova – ima golema muda, pametan je i predložio je sjajan plan za ovaj sport. Viziju koju ima Ari, s njom se slažem i ona mi se sviđa. Nas dvojica ne možemo biti u boljoj poziciji. Jako vjerujem u sve ono što ćemo učiniti u idućih pet godina i u sve ono što ovi likovi donose na stol. Ja sam unutra, volim ovo i ne idem nikuda.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI