White otkrio koliko će se puta McGregor boriti u 2017.

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2017 10:57h Autor:

Conor McGregor & Dana White

Iako je ispred nas spektakularni UFC 211 narednog vikenda u Dallasu, mnogo pitanja predsjedniku promocije Dani Whiteu je ovih dana upućeno i vezano uz temu boksačkog super meča između McGregora i Mayweathera.

Već smo pisali kako je White izgubio strpljenje te planira čitavu stvar dovršiti u narednih par dana jer sada kada je Irac dobio dijete, vrijeme je za njegov povratak. Ili u boksački ring ili u UFC-ov Octagon.

Gostujući u Sports Centru, glavni čovjek UFC-a je ponovno potvrdio kako je planirani datum meča bio upravo onaj koji su mu Oscar De La Hoya, Canelo Alvarez i Gennady Golovkin “ukrali”…

“Za sada nemamo novi datum. To je bio datum koji smo planirali i za koji bi dobili sve one ugovore i dogovore koji su nam potrebni. A trenutačno su pregovori stali i nisu daleko odmakli. Tako da se trenutačno niti ne moramo brinuti u datumu”, ironično će White.

Upitan ima li šanse da McGregora vidimo i u ringu, ali i u Octagonu do kraja 2017. White je odgovorio pozitivno…

“Conor se želi boriti. On želi i meč protiv Floyda, ali želi se dva puta boriti ove godine. Tako da ćemo vidjeti, moramo čekati i vidjeti kako će se sve odigrati”, zaključuje…

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI