Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White otkrio kakve planove ima za Covingtona | Fight Site

White otkrio kakve planove ima za Covingtona

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2019 09:51h Autor:

Colby Covington i Donald Trump

Odmah nakon što je kao borba za titulu UFC-ove velter kategorije potvrđena ona izmešu Tyrona Woodleya i Kamarua Usmana, bilo je jasno da Colby Covington ostaje bez naslova privremenog prvaka. No, do UFC 235 konferencije za medije se nije znalo kakva UFC ima planove s njim.

Odmah po dogovaranju sunaslovne UFC 235 borbe, bilo je jasno kako je Colby Covington pao pod nemilost UFC-a. Sve se čini kako i njegovi poslodavci smatraju da je pretjerao u svom nedoličnom ponašanju, posebno jer mu isto nije donijelo fanove pa čak niti one prave “hejtere”. Tome nikako ne pomaže njegov ne toliko atraktivan način borbe kakav prezentira i čini se kako je Covington trenutno “persona non grata” u bilo kakvim pričama o UFC pojasa.

On sam je izrazio ljutnju nakon što je preskočen po pitanju iduće borbe za titulu te je izjavio kako namjerava odmarati i čekati da dođe njegov red. Prvak Tyron Woodley mu je poručio kako namjerava brzo srediti Usmana te se protiv njega boriti već na ljeto, ali prvo će za tako nešto morati imati pristanak UFC-a. A čini se kako njima uistinu nije stalo do toga da Covingtona gledaju u vrhu. To se najbolje da zaključiti iz odgovora Dana White na pitanje o tome što slijedi Colbyu Covingtonu.

“Colby će se sada morati boriti da bi vratio nazad svoje mjesto i poziciju izazivača”, rekao je White na Facebook live chatu koji je uslijedio odmah po završetku konferencije.

Priča UFC-a po pitanju Covingtona je takva da je on odbio nastup u rujnu na UFC 228 eventu, kad se na kraju protiv Woodleya borio Darren Till. To je rezultiralo time da je izgubio svoj red, odnosno White je potvrdio da za borbu za titulu uvijek moraš biti spreman i da se nju ne nudi dva puta. Covington tvrdi kako za taj nastup nije bio u mogučnosti nastupiti, što nam je čak i razumljivo, budući da je privremenu titulu osvojio samo tri mjeseca ranije i to nakon borbe od pet rundi protiv Rafaela Dos Anjosa.

Nama se čini kako je UFC na kraju shvatio da se način Covingtonove prezentacije nikako nije isplatio. Ukoliko je ovaj namjeravao doći do “hejtera” koji će gledati njegove borbe sa željom da vide njegov poraz (primjer Floyda Mayweathera), u tome nije uspio. MMA fanove jednostavno ne zanima Colby Covington i najradije bi ga vidjeli što dalje od sporta koji prate. UFC je to prepoznao i rezultate istoga vidimo iz priloženog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI