White otkrio hoće li pobjednik meča Cormier VS Hendo napasti Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2014 10:16h Autor:

Dan Henderson

Jon Jones još uvijek nema ugovoren idući nastupm na kojem će pokušati osmi put za redom obraniti titulu prvaka u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji, iako bi to prema svemu sudeći trebao biti okršaj protiv Alexandera Gustafssona.

Taj meč još uvijek nije službeno potvrđen, a vjerojatno se čeka ishod borbe na UFC-u 173 između Daniela Cormiera i Dana Hendersona. Čini se da nije tajna da UFC preferira u ovom slučaju pobjedu Cormiera koji se odlučio spustiti iz teške kategorije, ali pobjeda ipak nikome ne garantira status izazivača, pogotovo ako ruka nakon meča bude podignuta Danu Hendersonu.

O svemu je progovorio i Dana White koji nema baš najbolje vijesti za Henda.

"Ako Hendo odnese pobjedu, to bi bilo veliko iznenađenje. Mnoge je već iznenadio svojom pobjedom protiv Shuguna Rue, pa bi i ovo bila još jedna velika pobjeda. Vidjet ćemo… Glupo je pričati o idućem izazivaču, jer bi to ipak trebao biti Gustafsson, ali ta borba neće se održati prije jeseni, pa ćemo još vidjeti. Pobjeda u ovom slučaju nikome ne garantira meč za titulu, ali tko kaže da bi bila loša ideja pobjedniku pružiti priliku. Sve je ipak moguće", rekao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI