White otkrio dramu u svlačionici: Dva sata prije početka smo mislili da neće biti meča Arlovski vs. Browne

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2015 09:38h Autor:

Arlovski vs. Browne

Predsjednik UFC-a Dana White je novinarima otkrio kako se vrlo lako moglo dogoditi da se meč, za koji mnogi misle da će kandidirati za dvoboj godine, ne održi. Radi se, dakako, o okršaju Andreija Arlovskog i Travisa Brownea na UFC-u 187 koji je oduševio borilački svijet.

"Dva sata prije priredbe smo mislili da se dvojac neće boriti. Arlovskom je nešto iskočilo u listu noć prije i mogao je jedva stati  na nogu. Doktori su ga pogledali i garantiram vam da je odglumio kako bi mu doktori dali šansu da se bori. Na koncu su rekli da je izbor njegov, da može napraviti što hoće. On je rekao da se hoće boriti", opisao je dramatičnu situaciju White i dodao:

"Poslao sam ljude da ga dovedu do mene i pitao sam ga želi li se boriti? Pitao sam ga je li siguran jer nije obavezan odraditi taj meč. Pogledao me i pitao me jesam li ga ozbiljno doveo samo da ga to pitam. Rekao sam da, a on je samo rekao da se bori i izašao je iz svlačionice. Vidjeli ste kako je odradio meč."

Dvoboj između Brownea i Arlovskog je bio pun preokreta i sjajnih poteza. Pravo je čudo što je sve izdržao veliki Amerikanac, no na koncu je morao posrnuti i kapitulirati. Od povratka u UFC, Arlovski je ubilježio i treću impresivnu pobjedu u nizu. Sada se njegovi planovi da vrati pojas prvaka koji je davno izgubio čine vrlo realni…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI