Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White otkrio: Diaz se ne bori jer ima hrpu love za trošiti | Fight Site

White otkrio: Diaz se ne bori jer ima hrpu love za trošiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2013 08:50h Autor:

Dolari

Dana White je otrkio razlog zbog kojeg njegov bivši izazivač u velteru, Nick Diaz, već duže vrijeme izbiva iz kaveza. Razlog je, prema predsjedniku UFC-a, ništa drugo do – novca. Diaz je, naime, zaradio hrpu novca od borbe protiv GSP-a i sada uživa u trošenju.

Ako se vratimo nekoliko godina unatrag kada je Diaz još uvijek nastupao za Strikeforce, sigurno ćete se prisjetiti njegove poznate izjave:

"Ja sam tu i vozim jebenu Hondu. Sranje se non stop kvari."

Prema Whiteu, to više nije slučaj i Diaz se nakupovao "igračkica" koje ga vesele.

"On je još uvijek član UFC-a, no koliko ja znam, nije zainteresiran za borbe. Ne želi se boriti. Očito, kada se borio protiv GSP-a je zaradio prilično novca. Sada ga ima u rezervi i s obzirom na to koliko ga ima, vjerujem da se dugo neće boriti. Smatram da je to razlog", poručio je White i dodao:

"Borite se da bi preživjeli, da bi zaradili i platili račune. Borite se da bi od života napravili ono što hoćete. S novcem koji je Diaz zaradio u zadnjem meču, mislim da je kupio sve što je ikada zamislio."

Je li ovo zaista razlog ili ne, teško je procijeniti. S braćom Diaz se nikada ne zna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI