White: Ortiz je najgluplji borac u povijesti, nokautirala bi ga i Cris Cyborg!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2013 14:06h Autor:

Dana White

Ništa novo u odnosu Dane Whitea i Tita Ortiza. Nekoć menadžer i borac, pa šef i zaposlenik, a danas pripadnici suprotstavljenih tabora: UFC-a i Bellatora.

Povodom prvog Bellatorovog PPV-a koje u studenom predvode dva bivša UFC prvaka, već spomenuti Ortiz i Quinton Jackson, svoj komentar je dao i predsjednik UFC-a. Svađa i pljuvanje su nastavljeni s tim da je ovaj puta White otišao korak dalje, a neki će reći da je definitivno prešao granicu dobrog ukusa.

"Tito je najgluplji stvor koji je ikad bio involviran u ovaj sport. Radi se o potpuno nebitnom borcu, najnebitnijem borcu na planetu. Već godinama nije uspio pobijediti nikoga, a on niti ne može pobijediti nikoga. Cris Cyborg bi ga nokautirala. Neovisno o svemu, još uvijek ljudi pričaju o njemu. S obzirom na njegovu glupost i irelevantnost, priznajem da je dobar u tome", izjavio je White na press konferenciji koja nije imala previše veze s Bellatorom i odnosom prema "People's champu".

Nema sumnje da će Ortizov odgovor uslijediti vrlo brzo i da neće biti nimalo ugodan. Dva nekada najbolja prijatelja danas su najveći neprijatelji. Tako to valjda ide u životu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI