White optimističan oko treće borbe Cormiera i Jonesa: DC je totalno nabrijan, meni se čini da neće on još u mirovinu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2018 12:06h Autor:

Dana White

Sad kada je Jon Jones vratio UFC pojas prvaka poluteške kategorije postavlja se pitanje hoćemo li vidjeti veliki trilogijski meč protiv njegovog najvećeg rivala Daniela Cormiera.

Jones se vratio s 15- mjesečne suspenzije i na UFC- u 232 zaustavio Alexandera Gustafssona uzevši tako upražnjeni poluteškaški pojas koji je do jučer bio u vlasništvu Cormiera. Isti je pojas DC branio prošle godine na UFC-u 214 kada ga je Jones nokautirao, ali mu je naslov prvaka kasnije vraćen budući da je Jones pao na doping testu.

Nakon sinoćnje pobjede u Inglewoodu Jones je prozvao Cormiera da se obračuna s njim po treći put i pokuša dokazati da je pravi prvak. I dok Cormier već mjesecima tvrdi kako će se umiroviti u ožujku kada napuni 40 te da mu je vjerojatno preostala tek još borba protiv Brocka Lesnara u teškoj kategoriji, predsjednik UFC-a Dana White nije siguran da će se DC tako brzo oprostiti od sporta.

Na press konferenciji nakon UFC-a 232 Whitea su pitali što misli o mogućnosti trećeg duela Jonesa i Cormiera i odgovor šefa je bio poprilično optimističan.

“Pričao sam s Cormierom za vrijeme Jonesove borbe i on je totalno nabrijan. Očito, bio je jako ljut ovaj tjedan uoči borbe. I čuli smo priče da bi se mogao umiroviti bez nove borbe, ili da će možda odraditi još samo jednu borbu. No meni izgleda kao da je Cormier spreman boriti se još dva, tri puta prije nego što objesi rukavice. A znate mene, ja ću uvijek biti prvi koji će vam reći ako je vrijeme da se umirovite. Cormier je faca, nije vrijeme za njega da se umirovi. Postoje neke velike borbe za njega koje bi ljudi voljeli vidjeti i još može graditi svoju ostavštinu.”

White je zatim bio upitan da još jednom potvrdi je li Cormier zaista spreman ponovno se boriti s Jonesom.

“O, da. Cormier bi s borio s bilo kim. Znate Cormiera. Cormier toliko mrzi Jonesa da je bio totalno lud ovaj tjedan, bio je dosta dramatičan. Ali ja ga ne krivim. Kada nekog mrzite toliko jako to će izvući ono najgore iz vas.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI