White omekšao stav prema Daleyju: Je li na pomolu povratak Britanca u UFC?!

UFC 06.11.2011 08:00h Autor:

Paul Daley

Dana White polako mijenja ploču. Iako je izjavio kako “Paul Daley nikada više neće zakoračiti u UFC-ov oktogon i ukoliko postane najbolji velteraš svijeta”, čini se kako je pomalo omekšao kruti gard prema odličnom britanskom velterašu.

Pitanje oko Daleyjevog povrataka u oktogon moglo se očekivati jučer u Birminghamu na UFC-u 138, a White je odgovorio prilično neodređeno, no ipak, njegov odgovor Britancu nudi nadu da bi se jednom mogao vratiti u toliko željeni UFC.

“Još uvijek nismo došli do dogovora između Strikeforcea i Showtimea. Vidjet ćemo što će se tamo dogoditi. Jednostavno mi se nije svidio Daleyjev potez.”

Čelnik UFC-a smatra da se Daley nije ponašao prijateljski prema njegovoj promociji niti nakon incidenta.

“Nije bio posebno prijateljski nastrojen. Osim toga, nije pobjeđivao. Borac mora pobjeđivati”, objašnjava White.

Britanac je od otkaza u UFC-u odradio 8 mečeva pobijedivši u njih 6. Izgubio je u najbitnijim dvobojima; protiv Nicka Diaza i Tyronea Woodleyja, a slavio je u dvobojima protiv Luigija Fioravantija, Jordana Radeva, Yuye Shiraia, Scotta Smitha, Jorgea Masvidala i Daniela Acacija.

“Borci koji izgube status UFC borca, moraju pobijediti u drugim promocijama i onda opet dobiju priliku. Jednostavno nisam Daleyjev fan. Moram biti iskren i vi to znate”, zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI