White oduševljen novom borkinjom: Više sam uzbuđen oko borbe Cynthie Calvillo nego oko Cormiera i Johnsona (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2017 01:43h Autor:

Cynthia Calvillo vs. Pearl Gonzalez

Ukoliko vas je iznenadila činjenica da Cynthia Calvillo, u svoje prve dvije UFC borbe, nastupa na glavnim programima dva PPV eventa za redom, možda će vam neke stvari biti jasnije kada vidite kakvo mišljenje o njoj ima predsjednik UFC-a.

Zapravo, svoj prvi PPV main card je Calvillo dobila sasvim slučajno. Nakon otkaza Khabiba Nurmagomedova na UFC 209, trebalo je staviti jednu borbu na glavni program. Zbog već promoviranih jačih borbi na Fox Sportsu, gdje nisu mogli mijenjati dan prije eventa, UFC je morao uzeti jednu slabiju borbu te je odluka pala na Calvillo i njenu protivnicu Amandu Cooper. I Cynthia je to iskoristila tako što je pružila impresivan nastup i pobjedu prekidom u prvoj rundi. Dovoljno da impresionira onu osobu koju je najvažnije impresionirati. Dana White je tako danas izjavio:

“Na eventu ovog vikenda u Buffalu ima jedna djevojka, dolazi iz Teama Alpha Male i njeno ime je Cynthia Calvillo. Nastupila je na eventu s Thompsonom i Woodleyem, a tada me je oduševila, bio sam potpuno impresioniran. Tako da sam je odlučio vratiti već na glavni program ovog eventa protiv djevojke imena Pearl Gonzalez.

Nevjerojatno sam uzbuđen oko njene borbe. Imamo Chrisa Weidmana protiv Gegarda Mousasija, imamo Cormier protiv Johnsona. Vraća se Myles Jury i predvodi program na Fox Sportsu 1, a ja sam najviše uzbuđen oko borbe te djevojke.”

Cynthia Calvillo ima 29 godina i do sada je odradila četiri profesionalne MMA borbe uz trijumf u svakoj od njih. No, njena UFC priča je nevjerojatna ponajviše zbog toga što je do prilike došla kao zamjenska borkinja dva tjedna prije UFC 209. Nešto više od mjesec dana kasnije, ona ima već svoj drugi nastup na glavnom programu PPV eventa, impresivno!

U prilozima ispod teksta se možete dodatno upoznati s ovom djevojkom, ako je  vjerovati Dani Whiteu, idućom velikom stvari u ženskom MMA-u.

Objavu dijeli Cynthia Calvillo (@cynthia.calvillo)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI