White oduševljem “Zombijem”, UFC se vraća u Koreju

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2017 10:05h Autor:

Dana White & Chan Sung Jung

Tri i pol godine izbivanja iz oktogona nisu nimalo usporile Chana Sunga Junga. Odsluživši vojni rok, “Korejski Zombie”se prošlog vikenda na UFC Fight Night 104 u Houstonu vratio sjajnom pobjedom i nokautom devetorangiranog Denisa Bermudeza. Nastup je posebno oduševio predsjednika UFC-a, Danu Whitea.

“Ne znam je li se itko u povijesti borbi vratio nakon više od tri godine i izgledao tako dobro kao on večeras”, rekao je White za Fox Sports nakon eventa. “Nećete naći opakijeg borca od Denisa Bermudeza. Imao je sve prednosti, ali Zombie je opet bio na nivou. Ovaj tip je fenomenalan sportaš, odličan borac, i čovječe, stvarno zna završiti borbu.

Jung se u posljednjem nastupu prije pauze borio s Joseom Aldom za pojas perolake kategorije. Impresivna pobjeda vratila ga je u lov za naslov, ali je također uvjerila čelnike kompanije da imaju zvijezdu dostojnu UFC-ovog povratka u Koreju.

“Vratio je uzbuđenje u UFC Koreju. Ari (Emanuel) i ja smo razmatrali odlazak u Koreju, stoga mislim da je ovim nastupom osigurao tu priču” White je zaključio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI