White oduševljen Belfortom, no ne želi potvrditi da će "Phenom" biti izazivač

UFC 10.11.2013 11:16h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort je u posljednjih nekoliko godina poražen samo dva puta; oba puta je u pitanju bio meč za naslov prvaka. Nakon novog spektakularnog noćašnjeg slavlja protiv Hendersona, nameće se opet pitanje: Je li Belfort spreman za novi pokušaj?

Onaj tko najbolje zna odgovor na to pitanje je glavni i dogovorni u UFC-u – Dana White.

"Vitor je potpuno drugačiji borac nego što je bio kada je bio mlađi. Mentalno je unutra, fizički je spreman, odlično je pokriven na svim poljima. Da, jednostavno sam impresioniran onime što je večeras pokazao. Vidjet ćemo što je sljedeće", izjavio je White i dodao:

"Prvo ide dvoboj Weidmana i Silve. No, da, Belfort, Weidman, Silva, Machida, puno je tu sjajnih borbi. Pogotovo za Vitora. Zamislite da napravimo Belfort vs. Silva II. To bi bio blockbuster. Mogli bi to napraviti na nogometnom stadionu."

Brazilski mediji su prenijeli i izjavu Vitora Belforta nakon dvoboja. Njegove riječi otkrivaju da je spreman za novi pohod na naslov.

"Jedva čekam meč Andersona i Weidmana. Dana je onaj koji odlučuje i koji će me zvati ako treba. Samo trebam biti spreman. Rekao sam mu da ću biti spreman", kratko je izjavio Brazilac.

S obzirom na pad popularnosti UFC-ovih PPV-a, jasno je kako je američkoj promociji "blockbuster" poput onog između Belforta i Silve itekako zanimljiv. Samo Anderson najprije treba riješiti neugodnog Weidmana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI