White: Odgovorni su i Sonnen i komisija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2014 10:32h Autor:

Dana White

Chael Sonnen bio je pozitivan na doping testu. Ta je vijest ostavila u šoku UFC i brojne MMA fanove, a reakcije stižu sa svih strana.

Oglasio se i Dana White koji svoju prvu reakciju na rezultate Atletske komisije nije želio povezati sa šokom.

"Moja reakcija nije bila šok. Ta je stvar bila legalna. TRT je bio legalan i onda ga je Atletska komisija Nevade zabranila. Zbog toga će biti posljedica i takve stvari ne funkcioniraju tako.", bila je jedna od prvih izjava predsjednika UFC- a nakon što je objavljeno da je Sonnen bio pozitivan na doping testu.

"Moramo raščistiti neke stvari. Imali smo pet boraca od njih više preko 500 koji su koristili TRT i to je bilo dozvoljeno. Onda je Atletska komisija zabranila TRT i promijenila pravila. Samo dvije naše zvijezde osjećaju posljedice zabrane TRT-a, to su Chael Sonnen i Vitor Belfort. Volio bih kad nitko nikad više ne bi koristi TRT, ali komisija nije najbolje obavila posao kad je odlučila skinuti te momke s TRT-a. Chael Sonnen želi imati djecu i potrebni su mu određeni preparati radi poticanja plodnosti. To je sad između Chaela i komisije, ali bolje su trebali postaviti pravila. Problem je postajao i kad je bilo legalno. Atletska komisija i liječnici su imali drugačija viđenja i to je uvijek bila noćna mora. Dobro je što su TRT ukinuli, ali sad ćemo se morati suočiti s posljedicama.", rekao je White za kojeg su i Sonnen i komisija odgovorni za ovo što se dogodilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI