White odgovorio na pitanje je li Chael Sonnen bio negativac ili pozitivac u MMA svijetu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2019 10:48h Autor:

Chael Sonnen

Predsjednik UFC-a Dana White je komentirao nedavno umirovljenje bivšeg trostrukog UFC-ovog izazivača, a posljednjih godina člana Bellatorovog rostera, Chaela Sonnena. Upravo je Sonnen bio prvi UFC-ov “trash talker” i osoba koja je kompaniju uvela u doba Conora McGregora koje i dalje traje. Očito mu je predsjednik elitne promocije na tome zahvalan…

“Jako mi se sviđa Chael. Imam jako dobar odnos s Chaelom”, izjavio je u petak White gostujući na Sirius XM-u te je dodao:

“Sviđa mi se činjenica da je UFC zaista jako teško mjesto za trajati i zarađivati novac. Ovdje nije lako.”

I zato, smatra White, Chael je morao promijeniti radnu okolinu i potražiti sreću tamo gdje je konkurencija manja. Ne samo da je u svojoj izjavi nahvalio Sonnena, nego je tako i omalovažio Bellator sugerirajući da su druga liga u odnosu na UFC.

“Morate biti jedan od najbolji boraca u svijetu da bi se zadržali ovdje kod nas, a kada borci to više ne mogu činiti, onda odu negdje drugdje i tamo budu plaćeni i tamo zarađuju novac. Obožavam to. Dobro za njih!”, objašnjava White.

Je li Sonnen u konačnici pozitivac ili negativac? Pitanje je na koje si ovih dana mnogi analitičari pokušavaju odgovoriti, a fanovi imaju izmješane osjećaje kada je u pitanju lik i djelo Chaela Sonnena.

“Mislim da Chael nije bio nužno negativac. Prije Conora McGregora, Chael je bio taj tip koji je znao kako uvući sve te protivnike u burbu s njim, znao je kako ih iznervirati. Ali je znao i kako isprovocirati fanove i slične stvari.”

“Mislim da je Chael bio jako pametan i jako proračunat kako se ponašao tijekom karijere u ovom poslu”, zaključio je predsjednik UFC-a.

Sonnen je karijeru zaključio s 42 godine nakon što je poražen u meču s bivšim suborcem iz UFC-a i bivšim prvakom te promocije Lyotom Machidom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI