White odgovorio na Johnsonove “neistinite” optužbe: Imaš najlošiju PPV prodaju u povijesti, McGregor je P4P najbolji borac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2017 13:12h Autor:

Dana White & Demetrious Johnson

Žestoke kritike upućene UFC-u od strane muha prvaka i P4P najboljeg borca na svijetu, Demetriousa Johnsona, nisu previše uznemirile predsjednika kompanije, Danu Whitea, koji je za TMZ odgovorio “Mighty Mouseu” na njegove žalbe ii optužbe.

Johnson je nedavno u podužoj izjavi kritizirao kompaniju rekavši kako ga “zlostavljaju”. Prvak nije zadovoljan zaradom i slabom promocijom svog brenda. Također tvrdi da ga UFC pokušava prisliti da se bori s bivšim bantam prvakom T.J. Dillashawom te da su čak spremni ukinuti čitavu muha kategoriju ako se ne pokori njihovim željama.

O PPV-u

“Moj čovjek koji se time bavi, Mick, rekao da je većina njegovih izjava neistinita”, kazao je White. “Poanta priče je u tome da Demetrious Johnson prilikom sklapanja ugovora nije htio biti na PPV-u. Nije htio zaradu od PPV-a već fiksni honorar. Nije vjerovao da može prodati PPV. On ima najlošiju PPV prodaju u povijesti UFC-a, u novije doba. Kao drugo, mislim da bi borba između njega i T.J. Dillashawa ljude zapravo zanimala i mogla bi ostvariti PPV zaradu, ali on odbija boriti se s njim. To je suludo.”

O slaboj promociji

“Ne promoviramo ga? Izgradili smo čitavu emisiju oko njega (TUF 25). The Ultimate Fighter se bazirao na tome kako je on nevjerojatan borac. Stavili smo ga na Fox mnogo puta i pokušali smo ga promovirati. Što je tu je. Nisam stvar u meni.

O zlostavljanju

“Ja te zlostavljam? Kako ja mogu zlostavljati P4P najboljeg borca na svijetu? Mediji tvrde da je on P4P najbolji borac svijeta. Ja mislim da je Conor Mcgregor najbolji borac, ako pogledate što pound-for-pound zapravo znači. Conora nije briga, borit će se s bilo kime, bilo kada, bilo gdje. Ako je Demetrious najbolji, onda neka se bori s Dillashawom. Odradi borbu koja će publiku zapravo i zanimati.”

O ukidanju muha kategorije

“O ukidanju muha kategorije pričamo već tri godine. Na to je vjerojatno mislio. On zna da smo o tome razgovarali. Ukidanje kategorije nema nikakve veze s Johnsonom, niti sam mu ikada prijetio da ukinuti diviziju. To je rekao? E pa, nije istina.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI