White odgovorio Khabibovom menadžeru na njegov zahtjev od 50 milijuna dolara

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2018 19:39h Autor:

Dna White

Predsjednik UFC-a Dana White odgovorio je menadžeru Khabiba Nurmagomedova koji je u nedavnom intervjuu za TMZ izjavio da njegov borac ne planira nastupati u Octagonu, ili bilo gdje drugdje, za cifru manju od 50 milijuna dolara.

Menadžer Ali Abdelaziz cijenu opravdava činjenicom da je Khabib na UFC-u 229 pobijedio najveću zvijezdu sporta, Conora McGregora, koji je za nastup na spomenutoj priredbi zaradio otprilike tu cifru.

“Slušajte, tip protiv kojeg smo se upravo borili je zaradio 50 milijuna dolara. Mislim da ga Khabib sada kao globalna zvijezda mora preteći”, rekao je Abdelaziz.

Nakon sinoćnjeg UFC-a 230 novinari su iskoristili priliku da upitaju Whitea pitali hoće li UFC-ov prvak lake kategorije dobiti traženu cifru za idući nastup.

“Hoće, naravno”, odgovorio je White sarkastičnim tonom nakon čega je uslijedio smijeh.

“Ma daj ajde… Znaju oni koliko realno mogu dobiti. Znaju odgovor na to pitanje“, rekao je White kada su ga pitali kojoj se svoti Nurmagomedov realno može nadati.

“Ali zabavno je to govoriti- ‘Želim 50 milijuna'”, zaključio je White.

Novinare je zanimalo što je i s Conorom McGregorom koji je na Instagramu napisao da želi ekspresni revanš, ali i da će se boriti s kim god treba.

“Conor i ja smo prošli tjedan razgovarali sat vremena… Tipični Conor. ‘Želim revanš, ali borit ću se s kim god treba da ih opet došao do njega.” 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI