Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White očajnički poručio New Yorku: Ne opirite se ovom sportu! | Fight Site

White očajnički poručio New Yorku: Ne opirite se ovom sportu!

UFC 14.06.2011 08:19h Autor:

New York city

MMA je i dalje zabranjen u New Yorku što ja pravi apsurd s obzirom da se radi o sportu koji već dugi niz godina spada u “main stream.”

Iako je rekao kako se neće zamarati New Yorkom i legalizacijom MMA-ja u toj američkoj saveznoj državi, očito je kako nemogućnost da se stvar pomakne s mrtve točke muči predsjednika UFC-a Danu Whitea. White je u intervjuu za NYDailynews otvoreno apelirao na političare da prestanu kočiti najbrže rastući sport na planeti.

Zamolio je i sve građane New Yorka da okrenu broj gradske vlasti i izraze svoje pozitivno mišljenje o ovom sportu koji je reguliran u 45 od 48 saveznih američkih država.

“Ovaj sport je eksplodirao u posljednjih deset godina. Ima najviši postotak PPV gledanja, prenosi se na raznim kablovskim programima, nacionalnim mrežama i satelitskim televizijama. MMA uživa podršku najvećih sponzorskih kuća i ima raznoliku bazu navijača i fanova. Nažalost, fanovi iz New Yorka su prisiljeni uživati u ovom sportu gledajući ga izdaleka. Ovdje u New Yorku, MMA je potpuno zabranjen”, izjavio je White zamolivši političare da se stvari krenu mijenjati…

“Radi se o sigurnom sportu koji je jednako reguliran pravilima kao boks ili američki nogomet. Neću se praviti da sam objektivan. Ja vodim UFC, najveću i najpopularniju MMA promociju na svijetu. Dok mislim na fanove u New Yorku, također mislim i na profit koji bi ovaj sport donio gradu”, zaključio je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI