White objavio kako GSP neće nastupiti na UFC 206

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2016 00:02h Autor:

Georges St-Pierre

Povratak Georgesa St-Pierrea borbama neće se dogoditi na UFC 206 eventu u Torontu 10. prosinca. To je danas potvrdio predsjednik UFC-a, Dana White.

Kanadski borac i prava MMA legenda se nedavno podvrgnuo USADA testiranjima, s ciljem povratka borbama. Ipak, od početka je govorio kako će se vratiti samo ukoliko promocija i njegov menadžerski tim usuglase uvjete. Pregovori su dugo trajali, dosta su glasne bile najave kako će se boriti protiv Andersona Silva, no čini se da na kraju ipak nisu došli do rješenja.

“GSP se neće boriti u Torontu. Zapravo, mislim kako se on više nikad neće boriti. Trebaš imati jedan poseban mentalitet da bi bio borac, a GSP to nema već jako dugo vremena. To ne mora biti loša stvar. Slušajte, taj momak je dugo bio na vrhu, a koliko se boraca može time pohvaliti? Na kraju trebaš otići na način na koji ti odgovara. On je zaradio dovoljno novaca, a ovo niti nije sport gdje si možeš dozvoliti pauzu u trajanju od tri godine”, prokomentirao je White.

35-godišnji Kanađanin je posljednju borbu imao u studenom 2013. godine. Tada je savladao Johnya Hendricksa i to mu je bila osma uspješna obrana naslova prvaka velter kategorije u nizu. No, po mnogima je tu borbu trebao izgubiti, pa se pretpostavlja kako je pauzu upravo uzeo zbog batina koje su mu tog puta nanesene. Nedavno je izjavio kako je kroz ovo cijelo vrijeme bio u treningu te da bi se vrlo lako mogao vratiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI