White objasnio zašto se Camozzi bori protiv Jacarea

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2015 21:32h Autor:

Dana White

Nakon što je objavljeno da je protivnik Jacarea Souze čovjek kojeg je već savladao Chris Camozzi, pojavile su se mnoge kritike prema UFC vodstvu. Tako da je predsjednik organizacije odlučio reagirati i objasniti neke stvari.

Yoel Romero se ozlijedio samo tjedan dana prije nego što je trebao imati borbu protiv Ronalda 'Jacarea' Souze, i UFC on FOX 15 event je ostao bez sudionika svoje sunaslovne borbe. Nakon mnogih nađaganja hoće li Brazilac nastupiti i tko će mu biti protivnik, napokon se saznalo, to je Chris Camozzi.

Ne bi to bilo čudno da Camozzi nije borac kojeg je Jacare već jednom relativno lagano savladao, a isto tako je i borac koji više nije član UFC-a, nakon što mu je prošle godine uručen otkaz zbog niza od četiri poraza. U međuvremenu je ostvario dvije pobjede, no povratak u UFC je izuzetno čudan.

Na sve kritike fanove, koji smatraju da je Souza sad dobio priliku doslovno prošetati do borbe za naslov prvaka, reagirao je Dana White, izjavivši:

"Moram nešto reći svim ovim drkađijama, koji prigovaraju na izbor Camozzia za borbu protiv Jacarea. Znate li koliko se ukupno boraca da želi nastupiti protiv Jacarea, odnosno prihvatiti borbu samo tjedan dana prije održavanja? Jedan jedini, Chris Camozzi!"

Malo jasnije sad ovo izgleda. Nitko ne želi imati poraz u svom skoru, a uletiti u borbu protiv borca koji jako dugo ne zna za poraz je put upravo prema tome. No, Camozzi vjeruje da je u njihovoj prvoj borbi naučio dovoljno te da dolazi spremniji. Teško, ali sve je moguće u MMA-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI