White objasnio zašto želi da UFC zakorači u svijet boksa: Mi smo najbolji u ovom poslu, svaku zamislivu stvar radimo bolje od njih!

UFC 01.11.2017 17:38h Autor:

Dana White

Hoće li se UFC zaista početi baviti promocijom boksačkih mečeva? Predsjednik kompanije, Dana White, nedavno je u više navrata izrazio interes za tom idejom, a gostujući na The Jim Rome Podcastu objasnio je zašto vjeruje da bi UFC, odnosno matična Zuffa kompanija, svoj uspjeh iz svijeta slobodne borbe mogla ponoviti u boksu.

“Stvar je u tome da jednostavno znam koliko smo mi dobri u ovom poslu kojeg radimo”, kazao je White. “I znam da smo manje- više bolji od svih. Mislim da bi boksači više uživali da su pod našim krovom i da se bore za nas. I da, ja zaista mislim da bismo mi odradili bolji posao od bilo koga. Stoga, k vragu, zašto ne bismo probali?”

White smatra da je poslovni model UFC-a u svakom smislu bolji od onog boksačkih promocija- od načina na koji tretiraju svoje borce do organizacije samih borbi.

“Mi smo najbolji. Mi smo najbolji u ovom poslu. Mi razmišljamo o budućnosti. Ova zgrada u kojoj se kompanija sada nalazi (UFC Performance Institute) ima svu najmoderniju opremu- za jačanje, za oporavak. Imamo restoran u kojem borci svaki dan mogu jesti besplatno. Sve što mogu ovdje raditi ih ništa ne košta. Plus, imamo i centar za fizikalnu terapiju kojeg borci također mogu besplatno koristiti.

Osim toga, mislim da priredbe radimo bolje od njih, naša produkcija je bolja. Svaki dio posla koji možete zamisliti, mislim da mi radimo bolje. I naši borci imaju zdravstveno osiguranje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI