White objasnio zašto ne želi vidjeti McGregor vs. Diaz III

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 13:08h Autor:

Conor McGregor & Nate Diaz UFC 202

Nakon što je na UFC-u 202 osvetio poraz od Natea Diaza, Conor McGregor je odmah počeo dogovarati treći meč. Borac iz Stocktona je pristao i najavio da se prije te borbe neće niti vraćati u oktogon, ali UFC-ov predsjednik Dana White nije bio previše oduševljen planom svojih velikih zvijezda.

Gostujući na Hot97 radiju u New Yorku White je priznao da je druga borba ispunila sva očekivanja, ali to ne znači da McGregora ponovno želi gledati u njemu neprirodnoj velter kategoriji.

“Conor je na kraju rekao,’Napravimo tu borbu s Diazom’, a ja sam odgovorio,’Čovječe, on je za dvije kategorije teži od tebe.’ Ali njega nije bilo briga pa smo borbu dogovorili. Conor je na vaganju imao 76 kg a trebali su imati 77 kg. Na dan borbe Diaz je imao 86 kg. Conor je borac od 66, 70 kg i u karijeri ne možete imati previše takvih ratova kao što je bio njegov s Diazom. To nema nikakvog smisla, i zato imamo različite težinske kategorije. Na kraju smo dobili nevjerojatnu borbu, ali ne možete nastaviti to raditi. Što nedostaje rezultatu 1-1? Pa oni se uopće niti nisu trebali boriti.”

McGregorov idući nastup je zakazan za 12. studenog u New Yorku gdje će predvoditi UFC 205 u borbi s prvakom lake kategorije Eddiejem Alvarezom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI