White objasnio zašto je Ronda Rousey oslobođena medijskih aktivnosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2016 11:28h Autor:

Dana White & Ronda Rousey

Predsjednik UFC-a, Dana White, konačno je objasnio zašto Ronda Rousey ne sudjeluje u medijskim aktivnostima uoči UFC-a 207.

Rousey će ovog vikenda u Las Vegasu napraviti svoj veliki povratak nakon jednogodišnje pauze kako bi pokušala vratiti izgubljeni pojas u borbi s trenutnom prvakinjom Amandom Nunes.

Iako je uz Conora McGregora najveća zvijezda u povijesti promocije i pravi “mainstream celebrity” Rousey je uoči svog velikog povratka jedva dala koju izjavu i gotovo se u potpunosti ogradila od medija. White je objasnio da joj je dopustio ovaj poseban tretman zbog svega što je u posljednih nekoliko godina učinila za UFC.

“Ronda Rousey je napravila puno toga, stvarno je napravila puno. Odradila je više medijskih pojavljivanja od bilo koga u povijesti kompanije- velike medije, medije koje nitko nije mogao dobiti, i odradila je sve. I to je sama tražila. No to neće pokrenuti lavinu, ništa se ne mjenja. Ako se ne pojavite na press konferenciji maknut ću vas s popisa borbi”, rekao je White novinarima u Las Vegasu.

U posljednjem djelu izjave White se referirao na Conora McGregora i Nate Diaza koji su bili maknuti s popisa borbi kada su se odbili pojviti na press konferenciji. Zanimljivo je da McGregor nije imao pravo izostati s pressice iako je uz Rousey drugi medijski najaktivniji borac i čovjek koji je kompaniji donio najveću zaradu u povijesti, dok je Whiteova bliska prijateljica, Rousey, očito napravila koj intervju više čime je zaslužila to pravo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI