White objasnio ukidanje Mitrioneove suspenzije

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2013 10:21h Autor:

Matt Mitrione - ilustracija

Suspenzija UFC-ovca Matta Mitrionea je trajala vrlo kratko te će se već u srpnju susresti s Brendanom Schaubom na UFC on FOX 8 priredbi.

Brzopotezno ukidanje suspenzije je objasnio glavni i odgovorni čovjek UFC-a, Dana White. Upitan zašto je Mitrioneu ukinuta suspenzija u tako kratkom roku nakon što ga je javnost osudila zbog seksističkih napada na Fallon Fox, White odgovara protupitanjem:

"Što suspenzija uopće znači? U drugim sportovima ti uzmu utakmicu. Matt se ionako nije trebao odmah boriti stoga ga nismo niti suspendirali na dva ili tri meča."

"Kada se ovakve stvari dogode, obično počne ludilo na mom Twitteru. Ne pratim i ne gledam baš sve, no kada ured za PR kaže da je nešto važno i da je netko nešto napravio, onda okupimo ljude i vidimo što ćemo. Sjedemo se, pogledamo što je rekao i napravimo plan", objasnio je dodatno White.

Podsjećamo, Mitrione je seksistički izvrijeđao transseksualnu borkinju Fallon Fox što je izazvalo na žestoku osudu javnosti na što je UFC reagirao suspenzijom. Očito se radilo samo o populizmu jer je ona vrlo kratko trajala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI