White objasnio što je s Khabibom i zašto se on ne bori protiv Fergusona

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2017 12:02h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson

Borilački svijet je očekivao kako će Tony Ferguson i Khabib Nurmagomedov biti borci koji će odlučivati o privremenom pojasu UFC prvaka u lakoj kategoriji. No, informacija koja je objavljena u utorak, a stigla je od samog predsjednika Dane Whitea je šokirala UFC fanove. Umjesto Nurmagomedova, u dvoboj za privremeni naslov je uletio Kevin Lee – sedmoplasirani na ljestvici izazivača.

Potvrđeno: Ferguson vs. Lee za privremeni naslov u lakoj kategoriji!

Što je s Nurmagomedovom? Pitaju se fanovi.

Odgovor na to pitanje je ponovno dao White i to u video objavi na Twitter profilu jednog poznatog američkog borilačkog reportera.

“Khabib nije spreman!”, tvrdi White i dodaje:

“Da, imao je operaciju i jednostavno nije spreman. Znate, tako je, kako je.”

White je otkrio još jedan zanimljiv podatak Tony Ferguson i Kevin Lee NEĆE predvoditi UFC 216, što znači da će promocija izbaciti još poneki mega dvoboj za tu priredbu koja je na rasporedu 7. listopada.

Skeptici ipak ne vjeruju Whiteovom objašnjenju. Naime, već neko vrijeme se špekulira da bi McGregorov sljedeći meč trebao biti protiv Khabiba Nurmagomedova u Rusiji krajem ove godine. Radi se o puno većem, bogatijem i isplativijem meču za sve zainteresirane strane, uključujući i UFC kojem u posljednje vrijeme financijski ne ide pretjerano dobro pa su skloniji organizaciji “super-mečeva”.

Stoga je lako pretpostaviti da bi Khabib rado sudjelovao u ovakvom pretumbavanju i da bi rado pričekao kraj godine i mega meč protiv McGregora umjesto jednako teškog, pa čak i težeg meča protiv Fergusona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI