White objasnio dogovaranje Conora i Alvareza: Odmah nakon eventa, Conor će napustiti jedan pojas

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 23:02h Autor:

Dana White

Dana White bio je najtraženija osoba u MMA svijetu nakon što je dogovorena borba Eddiea Alvareza i Conora McGregora. Mediji su ga napokon uhvatili te je objasnio zašto su povukli taj potez.

Fanovima se baš nije svidjela vijest da će Eddie Alvarez titulu lake kategorije braniti protiv Conora McGregora, no još je više onih koji smatraju da u tom slučaju nije trebao zadržati pojas perolake kategorije. Ovo će Conoru biti treća borba koju je bio spreman boriti se, a da će “lutati” po drugim kategorijama. Ipak, pojas mu neće biti oduzet.

“Nakon borbe protiv Diaza, on je ozlijedio nogu. Doktor je rekao kako nema velike šteta i kako je to stara ozljeda, ali da par tjedana treba izbjegavati stajanje na tu nogu. Conor i ja smo više puta razgovarali o tome, rekao sam mu da nije doktor, a on mi je rekao da poznaje svoje tijelo bolje od mene. On se želio boriti, a to je razlog zašto svi volimo Conora McGregora. Tako da smo odlučili napraviti tu borbu i ispuniti mu želju da proba osvojiti oba pojasa te je najavio jednog ostaviti odmah nakon borbe u New Yorku”, rekao je White, a onda odgovorio i na pitanje gdje Conor misli nastaviti karijeru:

“Ne znamo koji će pojas ostaviti, ukoliko osvojiti ovog. To je nešto što će on odlučiti i stvar je osobne prirode. Objavit će to kad bude spreman, a vjerujte mi da ova borba ima smisla.”

Najveći gubitnik je Khabib Nurmagomedov. White je njemu namijenio tu borbu, već je bio i ugovor na stolu, no Eddie Alvarez ga je odbio potpisati, da bi na kraju njemu također bila uslišena želja da se bori protiv McGregora.

“Trenutno radimo oko tog pitanja. Khabib je također zaslužio napasti titulu do 70 kilograma. Na kraju me nazvao i rekao da nije važno što Conor napada titulu, ali da se želi naći na tom eventu. Poželio se boriti protiv Michaela Johnsona.”

Dakle, možda i moćnog Dagestanca budemo gledati u Madison Square Gardenu. Trenutno znamo 12 borbi, dakle još uvijek ima mjesta za još jednu. Možda to bude baš ta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI