Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White obećao fanovima, novinarima i borcima: Conor neće moći držati dva pojasa odjednom! | Fight Site

White obećao fanovima, novinarima i borcima: Conor neće moći držati dva pojasa odjednom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2016 17:16h Autor:

Dana White

Na press konferenciji UFC 205 eventa, Conor McGregor je rekao kako namjerava postati prvak dvije divizije i držati oba pojasa. Danas je Dana White ipak obećao svima onima koji ti smatraju nepoštenim, da se to ne može dogoditi.

Irac je izjavio kako će trebati upregnuti vojsku da bi mu se oduzeo jedan od ta dva pojasa, čime je dodatno razbjesnio fanove i novinare koji su smatrali kako ne zaslužuju niti priliku napasti Eddiea Alvareza. White je prije te press konferencije tvrdio kako bi Conor, u slučaju osvajanja pojasa, jednog ipak ostavio, a danas je to ponovio:

“Imati ćemo jedan od ta dva pojasa. Obećavam vam da ćemo dobiti nazad jedan od njih. Ne možeš vezati dvije divizije, jednostavno ne možeš. Dajem mu ovu priliku jer Conor je jedan od, kako bi se reklo, onih momaka. Uvijek je bio spreman uskočiti, prihvatiti veliku borbu, pa čak i kad ona nema smisla. Zato je on toliko popularan, zato ga ljudi vole i on u svaku borbu ulazi odraditi pravi nastup. Ja volim Conora, no ukoliko bude imao oba pojasa, jednog će nam morati vratiti.”

Također se spominje kako će McGregor nakon eventa otići na višemjesečnu, ako ne i dulju pauzu od borbi te se posvetiti obitelji. U svakom slučaju, nitko ne zna što će se dogoditi, no isto tako vjerujemo kako ne može uzimati za sigurno ono što govori Dana White. Već je više puta, posebno u slučaju Conora McGregora, znao promijeniti mišljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI