White o UFC-ovim zatvorenicima (Jones, Arianny) i Barnettovom povratku u promociju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2012 19:11h Autor:

Dana White

Alfa i omega UFC-a, Dana White, odgovarao je na pitanja novinara oko aktualnih pitanja vezana uz američku promociju. O nekima je bio rječitiji, a o nekima “zakopčaniji”. Evo kratkog pregleda…

O Barnettu i prelasku u UFC:

“Vidjet ćemo što će se dogoditi. Nemamo previše dobra iskustva poslovanja s Barnettom. On uvijek voli biti u centru pažnje i raditi samostalno. Busa se u prsa dajući to do znanja cijelom svijetu. Nemam problema s tim. Ako tako želi živjeti svoj život, neka mu bude.”

O Arianny u zatvoru:

“Ne želim pričati ništa. To je njezina osobna stvar. Ona je naša beba, volimo je, dugo godina je s nama i potpuno je podupiremo. Radi se o ozbiljnoj stvari. Dugo godina je s nama i dugo godina dobro zarađuje u UFC-u. Ne znam previše o incidentu, no znam dovoljno o Arianny da mogu reći kako je podupiremo.”

O meču Cormiera i Barnetta:

“Broba između Cormiera i Barnetta je bila sjajna. Obojica su slomira ruku već u prvoj rundi, no do kraja su odradili sjajan posao. Nije se radilo o nespretnoj, neatraktivnoj borbi teškaša, nego je to bio zaista odličan okršaj.”

O situaciji sa Strikeforceom i prelaskom Melendeza:

“Pokušao sam se umješati u Strikeforce, no nisam uspio. Ostavio sam se po strani. Melendez ima ugovor sa Strikeforceom i situacija je takva. Trenutačno ne može preći u UFC, no on je velik dečko i shvaća stvari. Doći će njegov dan. Ne želim više razgovarati o Strikeforceu.”

O incidentu Jona Jonesa:

“Mislim da smo dovoljno stali iza Jona. On je mlad dečko, no trebat će mu netko tko će ga voditi u ovom trenutku. Nevjerojatno je talentiran, počeo je zarađivati mnogo novaca i jako je popularan. To je sjajan recept za katastrofu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI