White o Udruzi boraca: U to je umiješano najveće smeće u povijesti borilačkih sportova!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2016 10:41h Autor:

Dana White

Dana White je napokon iznio svoje razmišljanje o Udruzi boraca (MMAAA) koja je osnovana prošlog tjedna, a od svih osoba uključenih u taj projekt najjače je ‘udario’ po Bjornu Rebneyju, bivšem čelniku Bellatora.

“Slušajte, ne znam dovoljno da bih pričao o tome, ali znam da je u to umiješano najveće smeće u povijesti borilačkih sportova – Bjork”, izjavio je White prilikom gostovanja na UFC Unfiltered podcastu pri tome misleći na Bjorna.

“Ako ste borac, slušajte sad, trenutno postoje tri sindikata i oni se bore međusobno. Svi ti tipovi gledaju kako bi vam se uvukli u džepove. To je još jedan posao, to je posao na kojem će neki zaraditi. Ako kao borac ovo želite zbilja učiniti, onda morate odlučiti čiju ruku želite u svom džepu. Garantiram vam, ne želite Bjorkovu ruku u svom džepu. Znate što mislim”, pozorio je predsjednik UFC-a borce uključene u ovu priču.

White se zatim osvrnuo i na Rebneyjeve izjave o raspodjeli prihoda u najjačoj svjetskoj MMA promocije.

“On govori kako borcima plaćamo samo osam posto prihoda. Nadam se da pričaš o Conoru McGregoru. Moraš misliti na njega, je li tako Bjork… ti idiote. Zatim priča kako je on kao promotor plaćao 53 posto prihoda. Pa to si radio jer nije bilo jebenog prihoda. Ako ćemo tako uspoređivati stare dane, onda sam ja plaćao 250 posto jebenog prihoda. Koje je taj tip govno.”

Upitan o motivima koji se kriju iza Bjornovog uključivanja u rad Udruge, White je uz smijeh odgovorio.

“Jer je nezaposlen, a to je jako dobar motiv.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI