Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White o McGregor vs. Mayweather: “Bit će to težak dogovor za postići, ali borba će se dogoditi!” | Fight Site

White o McGregor vs. Mayweather: “Bit će to težak dogovor za postići, ali borba će se dogoditi!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2017 09:42h Autor:

Conor McGregor i Floyd Mayweather

Dana White je gostujući kod Conana O’Briena jasno poručio da vjeruje kako ćemo kad tad svjedočiti borbi između Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr-a.

Već su ranije stigle informacije da je lasvegaška T-Mobile Arena rezevirana za 10. lipnja, a sada je najnoviji val hypea dodatno svojim izjavama povećao predsjednik UFC-a.

“Mislim da će se dogoditi. Mislim i da će to biti težak dogovor jer očito je puno ega i puno ljudi uključeno u ovaj posao, a to uvijek otežava ostvari. S druge strane, uključeno je i puno novca. Jednostavno ne vidim način da se borba ne dogodi”, poručio je White.

Predsjednik UFC-a iskoristio je i ovu prigodu da kontrira svima koji misle da boksačku zvijezdu očekuje lagan posao u ringu.

“Conor je ogroman i ima 27 godina. On je u najboljim danima, a Floyd ima 40 godina. Uostalom, Floyd je uvijek imao problema s ljevacima, a Conor udara jako. Kad udari ljude, oni padaju. Floyd ga definitivno neće nokautirati, to je sigurno. Ne govorim da bi Conor pobijedio u ovom boksačkom meču, ali bi sigurno bilo zanimljivo”, najavio je White borbu koja se čini toliko blizu, a opet toliko daleko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI