Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White o incidentu “Cyborg vs. Magana”: Situacija je vrlo ozbiljna | Fight Site

White o incidentu “Cyborg vs. Magana”: Situacija je vrlo ozbiljna

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2017 09:45h Autor:

Ilustracija

Situacija oko incidenta u kojem je Cris Cyborg udarila svoju kolegicu Angelu Maganu je ozbiljna. Iako se na prvu činilo da će sve završiti na raspravama po društvenim mrežama, američki zakoni nisu šala.

To je potvrdio i predsjednik promocije Dana White ustvrdivši kako “se s ovim problemom bave, a situacija je vrlo ozbiljna.”

“Očito se bavimo pažljivo s ovim problemom, a situacija je vrlo ozbiljna. Vidjet ćemo što će se dogodilo. U ovom trenutku na potezu su državni tužitelj i policija. Očito je stvar puno ozbiljnija nego što ja to mogu zamisliti”, poručio je u utorak predsjednik UFC-a.

Podsjećamo, Cyborg je nakon žustre svađe i verbalnog vrijeđanja s obje strane udarila svoju kolegicu Angelu Maganu u lice. Rezultat je bio dolazak policije, odlazak u bolnicu i šivanje usnice. Policija je prema službenoj dužnosti slučaj prijavila državnom tužilaštvu, a Magana je na sugestiju policije također pravno reagirala prema mogućnostima koje joj se nude. Brazilku sada sigurno čeka suđenje, a američki mediji pišu i možebitni zatvor u trajanju od 6 mjeseci.

Razlog svađe, a onda i fizičkog obračuna je bilo vrijeđanje preko društvenih mreža od strane Magane. Dvije borkinje su se srele na UFC-ovom samitu proteklog vikenda u Las Vegasu te je stvar eskalirala do ozbiljnog problema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI