White o Conorovom preskakanju ograde: Mislio sam da ide vidjeti svoju obitelj

UFC 19.01.2015 09:21h Autor:

Dana White (screenshot)

Conor McGregor je tehničkim nokautom pobijedio Dennisa Sivera u naslovnom meču eventa UFC Fight Night 59 koji se održao u Bostonu u noći s nedjelje na ponedjeljak i tako službeno postao izazivač u perolakoj kategoriji. Irac je nakon pobjede preskočio ogradu i pokušao se unijeti Joseu Aldu u lice, no osiguranje ga je spriječio u tom naumu.

Prvak Jose Aldo McGregora smatra dvorskom ludom te je sa smiješkom promatrao Conorovu predstavu, a nakon meča je okupljenim novinarima pokazao plakat dvorske lude Conora McGregora.

Dana White nije na vrijeme shvatio što se događalo nakon Conorovog preskakanja ograde.

"Nisam znao što se događa", izjavio je White na post-fight press konferenciji. "Bio sam na drugoj strani oktogona i vidio da je Conor preskočio ogradu ali nisam shvatio zašto osiguranje ne dozvoljava McGregoru da vidi svoju obitelj. Onda sam shvatio da je krenuo na Josea Alda."

Na upit novinara da li je taj postupak pozitivan ili negativan, predsjednik UFC-a Conorov čin nije smjestio ni u jednu kategoriju.

"To jest što jest. To je Conor, njegova osobnost. Glavno da nema fizičkog obračuna."

Novinare je zanimalo moguće mjesto i vrijeme održavanja meča za titulu perolake kategorije između prvaka Josea Alda i izazivača Conora McGregora.

"Mislim da će meč najvjerojatnije biti u svibnju u Las Vegasu", otkrio je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI