Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Northcutt je izgledao nevjerojatno! | Fight Site

White: Northcutt je izgledao nevjerojatno!

UFC 06.10.2015 11:40h Autor:

Sage Northcutt

Sage Northcutt je imao impresivan debi u UFC-u. Ovaj je 19-godišnji borac za samo 57 sekundi završio meč protiv Francisca Trevina.

Već uoči borbe i prvog nastupa na UFC-u Sage Northcutt je privukao veliko zanimanje medija i ljubitelja MMA borbi. Nakon UFC-a 192 impresioniran je bio i predsjednik UFC-a Dana White.

"Izgledao je nevjerojatno. Trevino je uoči borbe imao 12-1, a Sage je izgledao nevjerojatno. Publika je poludila. Bila je ovo zabavna borba.", rekao je Dana White.

Northcutt je ostvari svoju želju i nastupio na UFC-ovom događaju, a debi nije mogao bolje proći.

"Biti dio ovog ambijenta i boriti se pred tisućama ljudi je sve ono što sam sanjao i o čemu sam razmišljao. Zamišljao sam da će sve tako biti.", rekao je Northcutt.

Mnogi nisu previše računala na Northcutta uoči borbe, a otpisivao ga je i njegov protivnik.

"Možda je to zbog frizure.", našalio se Northcutt.

"Možda je to zato što sam stalno nasmijan. No, volim se smijati i biti sretan. Ja sam sretan dečko. Mislim da je to zabavno. Znam da drugi dolaze tetovirani i vrlo su ozbiljnog izgleda te spremni za borbu. I ja sam spreman za borbu, ali i dalje imam osmijeh na licu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI