White: Nitko se ne želi boriti s Khabibom

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2014 11:37h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Zanimljiva rasprava nastala je jučer na twitteru nakon što je Dana White objavio kako je Nate Diaz odbio borbu protiv Khabiba Nurmagomedova. Nakon nekoliko "re-tweetova" na kraju je izjavio da se s Nurmagomedovim ne želi boriti nitko.

Nakon što je, iz do sada nepoznatog razloga, otkazana borba između Khabiba Nurmagomedova i Gilberta Melendeza, ljubitelji slobodno borbe se nadaju da će što prije saznati ime novog protivnika dagestanskog sambo velemajstora. No, ako je vjerovati Dani Whiteu, najveće glavobolje oko toga ima upravo on, jer nitko, kako je on objavio, ne želi u kavez protiv Khabiba.

Nije to ništa čudno, Nurmagomedov nije još dovoljno veliko ime u cijelom MMA svijetu, no skor od 21-0, koji je već sada najveći niz apsolutne neporaženosti u povijesti mješovite borbe, izaziva respekt, pa čak i strah, a još dodatno vrijedi spomenuti kako u dosadašnjih pet borbi u UFC-u nije izgubio niti rundu.

Ipak, nisu se svi uplašili, twitterom se oglasio i tko drugi nego Diego Sanchez, koji je rekao da je spreman boriti se protiv Khabiba. Nažalost, Sanchez ima ugovorenu borbu protiv još jednog velikog potencijala, također neporaženog Mylesa Jurya, za kojeg su se donedavno mnogi nadali da bi upravo on mogao biti protivnik Nurmagomedovu.

Kako će se ovo rasplesti nije lako prognozirati, no White i Silva sigurno već imaju neki plan, a i nije svatko Nate Diaz da ima hrabrosti odbiti šefa. Vjerovatno ćemo saznati unutar nekoliko dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI