White: Nije istina da će se Bisping boriti sa Sonnenom umjesto Andersona Silve

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2012 06:40h Autor:

Sonnen vs. Bisping

Među UFC fanovima jučer se proširila vijest da će Anderson Silva zbog ozljede otkazati meč protiv Chaela Sonnena, a Dana White da će zatražiti od Michaela Bispinga da uskoči i zamijeni brazilskog borca idućeg mjeseca.

Razlog takvom nagađanju je ozljeda koljena koju je Anderson zadobio prije desetak dana i o kojoj je izvijestio preko svog Twitter profila. Tom prilikom odmah je i izjavio da se ne radi o nikakvoj težoj ozljedi i u prilog dodao fotografiju s treninga na kojoj se vidi kako udara koljenom.

To ipak nekima nije bilo dovoljno, pa se počelo pričati da je Dana White tražio od Bispinga da bude u stanju pripravnosti ukoliko ga zatreba. No, treba reći da se i Bisping ozlijedio, pa nije jasno kako neki očekuju da zamijeni ozlijeđenog Silvu, kad je i sam još teže ozlijeđen i slijedu mu pauza s treninzima. Izvor koji je započeo cijelo nagađanje otkriva i da bi Bisping prihvatio borbu iako nije potpuno zdrav, a odluka o tome da bi trebala biti donijeta u srijedu.

Dani Whiteu jučer je više ljudi na Twitteru postavilo pitanje ima li istine u tim nagađanjima, a on je bio kratak i vrlo jasan u svojim odgovorim: “Nije istina”.

Sonnen i Bisping su se već borili početkom godine, a tada je Sonnen uvjerljivo slavio sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI