White: NFL me ne bi mogao platiti da im vodim ligu!

UFC 03.06.2015 10:25h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a Dana White je dao zanimljiv intervju za Palm Beach Post u kojem je odgovorio na nekoliko intrigantnih pitanja vezanih uz aktualnu situaciju u njegovoj kompaniji.

Prvo se ticalo donedavnog prvaka i najboljeg borca svijeta Jona Jonesa. Novinara je  zanimalo što točno "Bones" mora napraviti da bi se vrati na svoj posao?

"Očito mora riješiti sve svoje probleme sa zakonom. Tu možemo krenuti", jasno je ponovio White stav koji je rekao već nekoliko puta.

Drugo pitanje je bilo provokativno, a ticalo se sindikata boraca koji je očito u stvaranju. UFC je pokrenuo lavinu nezadovoljstva zbog ugovora s Reebokom te su se borci odlučili udružiti u sindikat kako bi zaštitli svoja prava. Novinar ga je upitao je li sretan što se ne mora baviti još uvijek sindikatima kao što to čine menadžeri u NFL-u?

"Ne samo sa sindikatima. Ne moram se bviti s mnogo loših stvari koje moraju u NHL-u. Oni imaju problema konstantnih. Svako jutro kada se budim sam sretan što nisam glavni čovjek NFL-a", poručio je White, inače veliki fan američke nogometne lige i posebno kluba New England Patritsa.

Upitan za koliko novca bi preuzeo ulogu komesara NFL lige, White odgovara:

"Ne bi me mogli platiti. Nema šanse, čak niti u paklu ne bih uzeo taj posao", zaključio je predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI