White: Nema šanse da se Velasquez sada bori, čovjek ne može stajati 10 minuta

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2016 14:19h Autor:

Cain Velasquez

Fanovi su ostali razočarani kada su saznali da se Cain Velasquez neće boriti na UFC-u 207. Iako je bio spreman ući u oktogon za svoj veliki revanš s Fabriciom Werdumom, bivši prvak teške kategorije je samo nekoliko dana prije borbe dobio zabranu nastupa. Razlog je taj što je Velasquez u intervjuu otkrio da proživljava jako teške bolove zbog koji je već dogovorio operaciju pet dana nakon eventa. Predsjednik UFC-a, Dana White, na druženju s novinarima u Las Vegasu se osvrnuo na nesretnu situaciju.

“Jeste li vidjeli taj intervju? Meni se čini kao da se on ne želi boriti. Kada ste borac i u intervjuu nekoliko dana prije borbe kažete da ne možete stajati duže od 10 minuta, to je potpuna ludost. Kao prvo, ovo je najbolja borilačka organizacija na svijetu. Bori se s najboljim borcima na Zemlji i borba traje 15 minuta.”

“Mislim da je bio iskren, ali možda nije mislio da će se ovo stvarno dogoditi. Pratite ove borbe godinama i znate da svaki put nakon poraza borci pričaju,’Da, imam slomljena leđa, potrgao sam koljeno prije dva tjedna…’ Takve stvari kažete nakon borbe. Ako ih kažete prije, maknut će vas iz borbe.”

“Muči ga bol i mislio je ići na operaciju nakon borbe. No ono što nije rekao jest,’Ne mogu stajati niti 10 minuta’. Čak je i (UFC-ov dužnosnik) Jeff Novitzky bio tamo i rekao da je kod doktora imao problema sa sjedenjem i stajanjem. Tako da nema proklete šanse da se on sada bori.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI