Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White nema pojma što će napraviti s Barnettom | Fight Site

White nema pojma što će napraviti s Barnettom

UFC 02.01.2013 11:37h Autor:

Josh Barnett

Jedan od najboljih Strikeforceovih teškaša, Josh Barnett, nastupa 12. siječnja na posljednjoj priredbi te MMA organizacije, koja ovog mjeseca tako odlazi u povijest, ali još uvijek ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru.

Dana White i dalje razmišlja da li da ga pozove u UFC ili da mu se dozvoli da potraži neku novu organizaciju i karijeru nastavi negdje drugdje. "Ne znam još uvijek, ali trebali bismo ubrzo odlučiti. Vidjet ćemo", bio je prilično neodređen predsjednik UFC-a oko budućnosti Barnetta.

Josh i Dana u prošlosti su imali mnogo turbulencija u međusobnom odnosu, iako ga nema u UFC-u od 2002. godine, no definitivno se radi o borcu koji bi ojačao konkurenciju i predstavljao prilično tešku prepreku za mnoge borce.

U svojoj MMA karijeri ostvario je 31 pobjedu i šest poraza, a posljednji ga je svladao Daniel Cormier, koji ima prilično svijetlu budućnost u UFC-u. Prije toga Barnett nije bio poražen čak šest godina, sve od nastupa na Prideovoj priredbi kada ga je pobijedio Minotauro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI