White: Nelson nije baš genij, ali je odličan borac

UFC 19.10.2013 10:31h Autor:

Miočić VS Nelson

Roy Nelson umalo je nakon uvjerljivog poraza koji mu je nanio Stipe Miočić morao tražiti novog poslodavca zahvaljujući tome što mu je nakon te borbe istekao ugovor s UFC-om.

Dana White otkriva što se sve događalo u toj situaciji, ali također i napominje da je možda bilo pametnije Nelsonu da je odbio ući u oktogon s američko-hrvatskim borcem.

"Mi smo ipak bez obzira na ishod te bore još prije odlučili da ćemo mu dati novi ugovor. Nismo htjeli igrati prljavo i riješiti ga se jer je izgubio. On je mogao slobodno odbiti meč protiv Miočića, a ne prihvatiti ga u zadnji trenutak i mi bismo mu u toj situaciji morali ponuditi novi ugovor. Nije se baš najbolje snašao u toj situaciji", smatra predsjednik UFC-a.

"On ni ne zna detalje iz svog ugovora, prilično je nemaran oko tih stvari. Kad smo ga angažirali nakon The Ultimate Fightera, morali smo otkupiti njegov ugovor od jednog promotora za koji on čak nije ni znao da postoji. Mogu jako puno toga pričati o Royu. Nije genij, ali zato je odličan borac", poručio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI