White: Neka Cyborg bude čista i zasluži meč protiv Ronde

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2014 09:07h Autor:

Dana White

Cris "Cyborg" Santos prozvala je Rondu Rousey i "njezinog taticu" Danu Whitea da zapravo izbjegavaju dogovoriti meč koji svi fanovi ženskog MMA-ja čekaju, a oglasio se sad i predsjednik UFC-a.

"Moram se osvrnuti na Rondinu izjavu da je moj cilj samo pokupiti novac i završiti karijeru nakon što odradim meč protiv nje. U pravu je samo jednim dijelom. Moja je želja nju umiroviti, baš kao što sam umirovila Ginu Carano. No, da dokažem da nije sve u novcu, izazivam je na borbu i pobjednica uzima kompletne honorare, a poražena ostaje bez svega. Ma možemo se boriti i besplatno, bilo kada i bilo gdje. Pitaj svog taticu Danu da to organizira", poručila je ranije ovog tjedna Cris.

White je spreman primiti Brazilku u UFC, ali ima ipak nekoliko uvjeta…

"Cyborg mora ostati čista, a mora prije toga i ostvariti nekoliko pobjeda u bantam kategoriji. Ako se pokaže da joj zdravlje neće biti problem i ako se radi o borbama koje su prave, onda bi je mogli dovesti. Ne može pobijediti cure za koje nitko ne zna i odmah ići u meč protiv Ronde. To ne bi imalo nikakvog smisla", smatra Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI