White: Ne znam hoće li se braća Diaz ikada više boriti u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2017 10:10h Autor:

Nate Diaz i Dana White

U ekskluzivnom razgovoru za MMAFighting, Nate Diaz je otkrio mnoge do sada nepoznate pojedinosti o meču protiv Tonyja Fergusona na UFC-u 213 koji je najprije prihvatio, no kasnije je čitava stvar propala zbog novca. UFC, naime, nije želio platiti novac koji je Nate tražio za taj meč.

> Diaz otkrio karte i poručio Conoru i Fergusonu: Jebači majke, borite se međusobno!

Ustvrdio je nadalje da se sada predomislio i da ne želi odrađivati Conorov posao dok ovaj u boksu zarađuje milijune, kao i da ne planira biti iskorišten od UFC-a.

TMZ je vrlo brzo uhvatio Danu Whitea te ga je upitao kako stvari stoje s ultra popularnom MMA braćom. Vijesti nisu dobre…

“Ne vjerujem, ne znam hoće li se ta braća ikada više boriti”, rekao je u kratkoj izjavi White i dodao:

“Nudimo im borbe čitavo vrijeme. Na njima je. Konstantno im nudimo borbe, ali oni ih odbijaju. Hoće li se boriti sutra ili za godinu dana, oni moraju odlučiti.”

Prema onome što je Diaz rekao u intervjuu za MMAFighting, 2017. će gotovo sigurno propustiti baš kao i njegov brat Nick. Trenutačno se bave triatlonom i zanimaju ih samo veliki mečevi.

“Pokušavaju me stisnuti da se borim protiv Fergusona, ali nema jebene šanse. Neću pokrivati Conora McGregora i odrađivati posao za njega dok on zarađuje milijune u boksu i druga sranja”, reako je Diaz Arielu Helwaniju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI