Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Ne želim više vidjeti Hendricksa u velteru (VIDEO) | Fight Site

White: Ne želim više vidjeti Hendricksa u velteru (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2015 12:48h Autor:

Screenshot

Prvi čovjek UFC-a Dana White prokomentirao je razočaravajuću vijest uoči UFC 192 nakon što je propala borba Johnyja Hendricksa, prvaka veltera, i Tyrona Woodleyja.

Borba je otkazana jer je Hendricks završio u bolinci zbog problema sa skidanjem kilaže, a Woodley bi navodno ipak trebao dobiti borbu za titulu, iako White to demantira.

"Nazvali su me sinoć i rekli da je Hendricks u bolovima, da je legao i da manje osjeća bol, pa sam im rekao da ga odvedu u bolnicu. Nisu htjeli ići, jer su znali da će reći da je dehidrirao i da će mu dati infuziju, nije bilo vrijedno toga. Nije vrijedno tako opasno skidanje kilaže da bi se mogao boriti", rekao je White koji je iznenađen raspletom.

"Napuhao se dok se ne bori, a što ste stariji, to je teže smanjiti težinu. Morat će naći neku dijetu. Propustio je veliku priliku, morat će naći način. Trenutno ga vidim u srednjoj kategoriji, ne želim ga više vidjeti u nižoj", poručio je White.

Predsjednik UFC-a osvrnuo se i na Woodleyja, koji je na Twitteru objavio kako mu je UFC obećao sljedeću borbu za titulu, nakon borbe Carlosa Condita i Robbieja Lawlera na UFC 195. White nije toliko siguran.

"Rekao sam da je sljedeći, ali puno je tu varijabli. Woodley se dugo nije borio. Smislit ćemo nešto", poručio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI